Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tolmusten sukuseura ry on yhdistys, joka on perustettu vuonna 1989. Perustamiskokous pidettiin Rautalammilla entisellä Konnekosken koululla 30.4.1989. Samalla vietettiin Sylvi Martikaisen os. Tolmunen 75 v. päiviä. Sylvi oli käynyt koulun kyseisessä koulussa. Sylvi oli hyvin sukurakas ihminen vieraillen usein sukulaisten luona ja oli sukua kokoava henkilö josta kaikki pitivät.

Ensimmäinen hallitus: Puheenjohtaja Arvo Tolmunen, varapuheenjohtaja  Aino Österberg, sihteeri/rahastonhoitaja Maire Laakso. Muut hallituksen jäsenet: Anneli Hanttu, Eero Tolmunen (Vantaa), Arvi Tolmunen. Varajäseninä Anne Tolmunen (Jyväskylä), Olavi Martikainen.

Tolmusten juuret ovat Rautalammilla. Tolmuset ovat levineet laajasti ympäri Suomea Turusta Haminaan ja Helsingistä Lappiin ja aina Amerikkaan saakka.

Nykyinen hallitus (2015): Puheenjohtaja Arvi Tolmunen, varapuheenjohtaja Olavi Martikainen, sihteeri Anne Rahola, rahastonhoitaja Arja Ruokonen. Muut jäsenet Sanna Koivuniemi ja Irma Tolmunen. Varajäsenet Merja Juntunen ja Timo Tolmunen.

Sukuseuran jäseniä on tällä hetkellä noin 171 joista noin puolet kantaa sukunimeä Tolmunen.

Aino Österberg ja Eino TossavainenAino Österberg ja Eino Tossavainen